За нас

Кои сме ние от Огиком?

Оги Ком Трейд ООД е с над 20г . опит в сферата на алуминиевата и PVC дограма. Предлагаме качество на разумни цени, съобразено с индивидуалните нужди на клиента, енергийно ефективни решения, в унисон със съвременните еко норми за производство и монтаж. Ориентирани сме предимно на европейския пазар , търгуваме успешно с партньори от Германия, Белгия, Великобритания, Гърция, Франция и Люксембург. Притежаваме необходимите сертификати и лицензи за осъществяване на търговската и монтажната дейност в чужбина. Сертифицирани сме по ISO 9001.

Притежаваме високо производителен CNC център за разкрой и обработка на PVC профили, както и роботизиран център за обработка и разкрояване на алуминиеви профили на фирма Foam Industry, Италия.

Най-ценният ресурс в нашата мисия е човешкият фактор – радваме се на постоянен екип от опитни служители, както в производствената и монтажната дейност, така и в инженерната сфера.

Надграждаме ежедневно продуктовата гама , в която са включени:
- алуминиеви фасади
- комарници тип плисе, ролкови и такива на панти
- вътрешни щори
- външни алуминиеви щори
- външни капаци
- гаражни врати
- окачени тавани

Работен процес

Как стига нашата дограма до крайния клиент:

Стъпка 1

Запитване – от клиента

Просто ни изпратете e-mail във формата за запитване с избраните характеристики на прозорците и вратите.

Стъпка 2

Консултация

Ние ще Ви отговорим в срок до 2 работни дни , като се ангажираме да Ви дадем най-доброто решение по отношение на отваряемост, стъклопакети, вид на профилите.

Стъпка 3

Оферта

След одобрение на окончателния проект ще Ви предоставим подробна оферта с технически характеристики на модулите, цена и срок за изпълнение на поръчката.

Стъпка 4

Взимане на размери

Ние ще снемем размерите, необходими за изработката на модулите.

Стъпка 5

Доставка и монтаж

Доставка и монтаж – съгласно предвиденото в офертата - договор.

Стъпка 6

Финализиране

Окончателно приемане на частта „дограма” на обекта

^

Стъпка 7

Гаранция и сервиз

Получавате 2 г. приоритетен гаранционен сервиз на профили, механизми и аксесоари, при спазено изискване за правилна експлоатация и неограничен бърз извънгаранционен сервиз на цялата дограма.

ОГИ КОМ ТРЕЙД ООД сключи договор №BG16RFOP002-2.089-0487-C01 за предоставяне на финансова безвъзмездна помощ по процедура BG16RFOP002-2.089 „Подкрепа за малки предприятия с оборот над 500 000 лв. за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19“

Основната цел на проекта е Осигуряването на оперативен капитал за българските малки предприятия, реализирали оборот над 500 000 лв. за 2019 г., за справяне с последиците от пандемията COVID-19.

Основната дейност по проекта е преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19.

Очакваните резултати от изпълнението на проекта се изразяват в постигане на положителен ефект по отношение на предприятието - бенефициер за преодоляване на икономическите последствия от пандемията COVID-19 и стабилност на работни места. В резултат от изпълнението на процедурата се очаква ОГИ КОМ ТРЕЙД ООД да продължи дейността си поне 3 месеца след приключване на проекта.

Обща стойност на проекта: 50 000 лв., от които 50 000 лв. европейско и 0 лв. национално съфинансиране.

Начало: 19.10.2021.г.
Край: 19.01.2022 г.